Duyurular

SON BAŞVURU TARİHİ: 26 AĞUSTOS 2016

Eylül 02, 2016
2016 Güz Dönemi Gelişim Odaklı Klinik Çocuk ve Ergen Psikolojisi Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı ve Mülakat Sonuçlarını PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Temmuz 18, 2016
GELİŞİM ODAKLI KLİNİK ÇOCUK VE ERGEN PSİKOLOJİSİ - İNGİLİZCE TEZLİ YÜKSEKLİSANS PROGRAMISON BAŞVURU TARİHİ: 26 AĞUSTOS 2016
Ocak 29, 2016
MÜDAHALE/ÖNLEME ÇALIŞMALARI ÇALIŞTAYIÇalıştayın Amacı:Psikolojik ve sosyal kaynaklı sorunların önlenmesi ve insanın iyilik ve refahının yükseltilmesi amacıyla çeşitli disiplinlerden pek çok araştırmacı ve uygulamacı gittikçe artan şekilde müdahale/önleme çalışmaları üzerinde yoğunlaşıyor. Türkiye’...
Şubat 09, 2015
Erasmus+ Programı kapsamında Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara’daki 12 üniversite tarafından yürütülen “Yeni İş Tecrübeleri için Ankara Konsorsiyumu (YİTAK)”, Erasmus+ Staj Hareketliliği’nden yararlanmak isteyen üniversite öğrencilerine hibe verecektir. Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.